Kwaliteit

Ik ben verbonden aan de beroepsvereniging voor verloskundigen, de KNOV. Daarnaast sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV, wat betekent dat ik regelmatig bijscholingen volg om de kwaliteit van zorg te blijven waarborgen. 

Ik sta ingeschreven in het BIG register onder nummer 09924052303. 

Klachten

Ben je ontevreden over de zorg of heb je een klacht? Het liefste hoor ik dit van jou persoonlijk en kunnen we erover in gesprek. Indien je dit prettiger vindt, kun je ook met een collega in gesprek. Ik ga ervan uit dat we er in de meeste gevallen op deze manier samen uitkomen. 

Mochten we er niet uitkomen, of wil je een klacht indienen, neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Deze persoon is onafhankelijk, onpartijdig en kan je ondersteunen of advies geven. Ook kan hij of zij bemiddelen in het zoeken naar een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. 

De klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (9.00u-12.00u en 13.00u-16.30u) op nummer 088-0245123. Je kunt ook mailen naar klachtverloskunde@cbkz.nl. Voor meer informatie kan je kijken op www.klachtverloskunde.nl.