InnerBirth
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Lenne KoevoetsLenne Koevoets
20:18 03 Feb 22
Wat een ontzettend fijne tijd heb ik gehad bij Jasmijn. Halverwege mijn zwangerschap stapte ik over naar Innerbirth. Jasmijn heeft uitgebreid de tijd genomen om ‘verloren tijd’ in te halen, om mij goed te leren kennen. Uitgebreid bespraken we alles rondom mijn zwangerschap en hoe ik de bevalling voor mij zag.Ik heb me altijd heel erg gezien, gehoord en begrepen gevoeld. Alles ging in afstemming en vanuit vertrouwen. Wát een verademing vergeleken met de ervaring die ik had in een reguliere praktijk.Ik gun iedere zwangere vrouw zo’n vroedvrouw als Jasmijn!
Jadzia BoerrigterJadzia Boerrigter
12:48 01 Feb 22
In mijn zwangerschap ben ik overgestapt naar Jasmijn. Tijdens de consulten nam jasmijn alle tijd voor mijn vragen en werden alle onderwerpen besproken. Ze droeg diverse opties aan en stimuleerde om zelf de regie te pakken en bewust keuzes te maken. Tijdens de baring was zij er de hele tijd bij met al haar aandacht als steun en vroedvrouw. Na de geboorte konden wij altijd terecht met vragen en zet ze een stapje extra om de juiste zorg te bieden. Wat was het fijn om die 1 op 1 begeleiding te krijgen. Wij raden jasmijn aan iedereen aan.
Thara van WindenThara van Winden
19:49 25 Nov 21
Wat een fijne ervaring hebben wij gehad bij Jasmijn! Halverwege mijn zwangerschap ben ik overgestapt naar Jasmijn en dat was een hele goede keuze. Jasmijn neemt tijdens ieder consult de tijd voor je zodat je je echt gehoord en begrepen wordt. Een hele fijne voorbereiding op de bevalling en om echt even stil te staan bij de zwangerschap. Jasmijn heeft veel kennis en kunde, is super vriendelijk in omgang en is niet bang om buiten de protocollen om zorg te verlenen. Haar vertrouwen in mij heeft er o.a. voor gezorgd dat ik op een hele fijne en mooie bevalling terugkijk. Ook de nazorg was erg prettig. Dankjewel Jasmijn!
Sarah FaberSarah Faber
09:13 17 Oct 21
Jasmijn is echt een geweldige verloskundige. Haar begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik als een warm bad ervaren. Ze gaf mij en mijn man het vertrouwen om mijn /ons eigen pad te volgen, was nooit sturend maar altijd ondersteunend en vol vertrouwen. Jasmijn heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons tijdens elk bezoek, er was nooit haast. Dat zorgde ervoor dat we heel rustig en vol vertrouwen de bevalling tegemoet traden. En wel kozen voor een thuisbevalling, al zouden we volgens protocol in het geboortehuis /ziekenhuis 'moeten' bevallen. We hebben samen uitgebreid alle opties en keuzes doorgesproken en de regie lag altijd bij ons. Zoveel tijd en rust zorgde er ook voor dat we Jasmijn zelf konden leren kennen in al haar kracht en kwetsbaarheid, en de liefde en het plezier wat ze heeft in haar vak. En de bevalling zelf? Die vond ik magisch, thuis in bad, vol vertrouwen en volledig op eigen kracht. Precies zoals ik had gehoopt. Dat gun ik inderdaad echt iedereen. Dank je wel lieve Jasmijn!
Marlieke BoevinkMarlieke Boevink
19:29 13 Oct 21
Bij dit 4de kindje wilden we het net wat anders. Meer protocollen los durven laten na goed geïnformeerd te zijn. Via m'n zusje kwamen we bij Jasmijn terecht. Geen nummer of een van de vele maar een band op bouwen. Bij de intake gaf ik aan niet de standaard afspraken te willen maar gewoon wanneer ik er behoefte aan had. Eigenlijk wilde ik ook wel alles zonder verloskundige doen maar durfde het net niet.Wat mooi dat bij de geboorte van ons meisje het zo ging dat man en ik het zelf gedaan hebben en Jasmijn op moment van geboorte ze voor onze dichte voordeur stond. Gek voor haar maar precies zoals moest. De placenta liet lang op zich wachten Mar ook dat deed Jasmijn in vol vertrouwen en na wat tips en zonder stress kwam die na uur.Een hele fijne begeleiding tijdens zwangerschap en na de bevalling. Morgen sluiten we onze bezoekjes aan Jasmijn af. We zullen haar missen!
js_loader