Ervaringen

Lenne

Wat een ontzettend fijne tijd heb ik gehad bij Jasmijn. Halverwege mijn zwangerschap stapte ik over naar Innerbirth. Jasmijn heeft uitgebreid de tijd genomen om ‘verloren tijd’ in te halen, om mij goed te leren kennen. Uitgebreid bespraken we alles rondom mijn zwangerschap en hoe ik de bevalling voor mij zag. Ik heb me altijd heel erg gezien, gehoord en begrepen gevoeld. Alles ging in afstemming en vanuit vertrouwen. Wát een verademing vergeleken met de ervaring die ik had in een reguliere praktijk. Ik gun iedere zwangere vrouw zo’n vroedvrouw als Jasmijn!

5/5

Jadzia

In mijn zwangerschap ben ik overgestapt naar Jasmijn. Tijdens de consulten nam Jasmijn alle tijd voor mijn vragen en werden alle onderwerpen besproken. Ze droeg diverse opties aan en stimuleerde om zelf de regie te pakken en bewust keuzes te maken. Tijdens de baring was zij er de hele tijd bij met al haar aandacht als steun en vroedvrouw. Na de geboorte konden wij altijd terecht met vragen en zet ze een stapje extra om de juiste zorg te bieden. Wat was het fijn om die 1 op 1 begeleiding te krijgen. Wij raden Jasmijn aan iedereen aan

5/5

Thara

Wat een fijne ervaring hebben wij gehad bij Jasmijn! Halverwege mijn zwangerschap ben ik overgestapt naar Jasmijn en dat was een hele goede keuze. Jasmijn neemt tijdens ieder consult de tijd voor je zodat je je echt gehoord en begrepen wordt. Een hele fijne voorbereiding op de bevalling en om echt even stil te staan bij de zwangerschap. Jasmijn heeft veel kennis en kunde, is super vriendelijk in omgang en is niet bang om buiten de protocollen om zorg te verlenen. Haar vertrouwen in mij heeft er o.a. voor gezorgd dat ik op een hele fijne en mooie bevalling terugkijk. Ook de nazorg was erg prettig. Dankjewel Jasmijn!

5/5

Sarah

Jasmijn is echt een geweldige verloskundige. Haar begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik als een warm bad ervaren. Ze gaf mij en mijn man het vertrouwen om mijn /ons eigen pad te volgen, was nooit sturend maar altijd ondersteunend en vol vertrouwen. Jasmijn heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons tijdens elk bezoek, er was nooit haast. Dat zorgde ervoor dat we heel rustig en vol vertrouwen de bevalling tegemoet traden. En wel kozen voor een thuisbevalling, al zouden we volgens protocol in het geboortehuis /ziekenhuis ‘moeten’ bevallen. We hebben samen uitgebreid alle opties en keuzes doorgesproken en de regie lag altijd bij ons. Zoveel tijd en rust zorgde er ook voor dat we Jasmijn zelf konden leren kennen in al haar kracht en kwetsbaarheid, en de liefde en het plezier wat ze heeft in haar vak. En de bevalling zelf? Die vond ik magisch, thuis in bad, vol vertrouwen en volledig op eigen kracht. Precies zoals ik had gehoopt. Dat gun ik inderdaad echt iedereen. Dank je wel lieve Jasmijn!

5/5

Marlieke

Bij dit 4de kindje wilden we het net wat anders. Meer protocollen los durven laten na goed geïnformeerd te zijn. Via m’n zusje kwamen we bij Jasmijn terecht. Geen nummer of een van de vele maar een band op bouwen. Bij de intake gaf ik aan niet de standaard afspraken te willen maar gewoon wanneer ik er behoefte aan had. Eigenlijk wilde ik ook wel alles zonder verloskundige doen maar durfde het net niet. Wat mooi dat bij de geboorte van ons meisje het zo ging dat man en ik het zelf gedaan hebben en Jasmijn op moment van geboorte ze voor onze dichte voordeur stond. Gek voor haar maar precies zoals moest. De placenta liet lang op zich wachten Mar ook dat deed Jasmijn in vol vertrouwen en na wat tips en zonder stress kwam die na uur. Een hele fijne begeleiding tijdens zwangerschap en na de bevalling. Morgen sluiten we onze bezoekjes aan Jasmijn af. We zullen haar missen!

5/5

Diana

Op 4 mei, na een mooie zwangerschap onder begeleiding van Jasmijn, bevallen van onze prachtige dochter. Dankzij Jasmijn deze tweede zwangerschap en bevalling ervaren en doorlopen zoals ik het graag wilde en hierbij zoveel vertrouwen en steun gevoeld van haar! Echt, ik zou het iedereen aanraden de zwangerschap te doorlopen bij InnerBirth❤️

Zoveel rust en vertrouwen gevoeld in mijn keuzes en zoveel inzicht gekregen in de keuzes die je hebt tijdens je zwangerschap en bevalling. Voor mij nooit meer anders! Ik ben blij dat ik toen de keus heb gemaakt over te stappen naar een caseload verloskundige en niet onder zorg van een reguliere praktijk te blijven!

5/5

Katja

Super fijn traject bij Jasmijn gehad. Wij hebben hier toen voor gekozen omdat we graag een meer persoonlijke behandeling wilde en een vertrouwd gevoel bij de persoon die bij onze bevalling zou zijn. Dit heeft Jasmijn zeker waargemaakt! We hadden uitgebreide consulten en konden met al onze vragen bij haar terecht. Ook hebben we mede dankzij haar een fijne ervaring gehad met de bevalling. Kortom we zouden het zo weer doen!
5/5

Isabelle

Ik zou een zwangerschap, bevalling en kraamtijd met Jasmijn als verloskundige echt iedereen aanraden! Jasmijn is een topper de alle tijd voor je neemt. Daardoor leer je haar goed kennen (en zij jou) en dat bleek heel erg waardevol. Jasmijn heeft voor ons echt super meegedacht en gezorgd dat ik kon bevallen op de manier die het fijnste voor mij was en waarvan ik vond dat die het beste bij de medische situatie paste. Ze is warm en lief voor je en geeft een boel fijne informatie zonder te pushen in een bepaalde richting. Ze is ook doortastend en duidelijk wanneer dat nodig is (bijvoorbeeld richting het ziekenhuis). Kortom: 5 sterren voor Jasmijn!
5/5

Sophie

Betrokken en professionele verloskundige. Staat altijd voor je klaar, neemt ruim de tijd om naar je te luisteren. Van grote meerwaarde voor een zwangerschap en bevalling!
5/5

Wolf

Jasmijn van Innerbirth is zeker een aanrader en een meerwaarde op iedere zwangerschap! Ze is als persoon super oprecht en liefdevol.

Jasmijn voelt niet alleen als onze verloskundige, ze is ook een soort extra moeder en vriendin geworden. Ze is professioneel, laat iedereen in zijn waarde en stelt de juiste vragen. Ze neemt een adviserende rol aan in de besluitvorming, brengt je op de hoogte van alle voor- en nadelen en laat je vrij om je eigen keuzes te maken zonder te veroordelen. Ingewikkelde vraagstukken neemt ze met open armen aan en zoekt het tot in de details uit. Ze heeft waardevolle contacten, zoals een goede praktijk voor de echo’s. Iedere zwangere gun ik een Jasmijn. Ze is je verloskundige en zwangerschapscursus in één, kortom ze is alles wat je nodig hebt tijdens de zwangerschap en iedere (extra) euro waard!

Bedankt voor je goede begeleiding en steun. we zullen elkaar zeker weer zien in de toekomst.

5/5

Hana

Wat hebben wij fantastische begeleiding gehad van Jasmijn tijdens onze zwangerschap en bevalling. Vanaf het eerste moment bij Jasmijn in de praktijk, in een fijne huiskamer setting, viel er een last van onze schouders. Wij zagen een deskundige verloskundige die empatisch en betrokken was en ons hoorde in onze wensen en ideeën. Jasmijn stelde zich gelijkwaardig op en sprak haar vertrouwen in ons als stel uit. Iets wat voor ons heel belangrijk was. Het was voor ons zo bijzonder om te ervaren dat Jasmijn écht de tijd nam voor een gesprek. Het was fijn om te merken dat Jasmijn ook de partner bij het proces betrok. Wij voelden ons enorm gesteund en geliefd richting de bevalling en hadden van Jasmijn het vertrouwen gekregen dat we goed genoeg waren voorbereid. Ook na de bevalling bleef Jasmijn betrokken en dacht ze regelmatig met ons mee. Het was een magische ervaring om zo te kunnen bevallen. Wij gunnen iedere barende vrouw deze ervaring. Met Jasmijn als vroedvrouw. Vanuit vertrouwen en kracht.
5/5

Karin

Jasmijn is een hele fijne, goede en lieve verloskundige. Wat ik zo fijn vond is dat ze echt werkt vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst. Ze stond altijd voor ons klaar en dacht altijd met ons mee. Ze heeft veel voor ons betekent, zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. We zijn haar daarvoor heel erg dankbaar en wensen elke toekomstige ouder/ouders een verloskundige zoals Jasmijn.

 
5/5

Annalies

Jasmijn is een hele kundige, betrokken en warme vroedvrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik me prettig bij haar. De gesprekken en het voortraject tijdens mijn zwangerschap hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn voorspoedige en vlotte bevalling. Ze denkt mee waar je fysiek tegen aanloopt, maar ook mentaal en emotioneel. De afspraken bij haar voelden echt als moment voor mezelf én de baby. Kortom alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en bevalling vind je bij Jasmijn!
5/5

Laura

Jasmijn is een hele fijne, betrokken en kundige verloskundige. Hoewel wij pas later in de zwangerschap zijn overgestapt naar Jasmijn, voelde het meteen erg goed en vertrouwd. Door haar vertrouwen kreeg ik ook weer het vertrouwen terug om naar mijn eigen gevoel en lichaam te luisteren. Ze nam de tijd om elkaar goed te leren kennen, luisterde goed naar onze wensen en gaf open en eerlijke uitleg over verschillende keuzes. Tijdens de bevalling straalde ze rust en vertrouwen uit waardoor wij ook in onze ontspannen sfeer konden blijven en een hele fijne thuisbevalling hebben gehad. Ik was ontzettend blij haar erbij te hebben en raad haar zeker aan!
5/5

Rogier

Na eerst contact te hebben gehad met twee verloskundige praktijken, waarbij we ons als nummer behandeld voelden, kwamen we in contact met Jasmijn. Jasmijn neemt alle tijd en kijkt niet alleen op het “medische” vlak naar moeder en (ongeboren) kind, maar bereidt je op een heel fijne manier voor op de achtbaan van emoties en ontwikkelingen waar je in terecht komt. Tijdens de bevalling is ze de rust zelve en dirigeert/volgt het proces op een hele fijne manier. Daarbij is ze wel volledig voorbereid mocht het onverhoopt wel nodig zijn (gelukkig bij ons niet). Ook na de bevalling neemt ze ruim de tijd voor de nazorg. Kortom, een zeer kundig en begripvol persoon die je zwangerschap en de geboorte van je kindje nóg bijzonderder maakt. Een echte aanrader!
5/5

Imke

Vroedvrouw Jasmijn gaf mij en mijn vriend vertrouwen en veel plezier in het proces naar de geboorte. Wij voelden ons gehoord, begrepen en ondersteund op een natuurlijke manier. Iedereen verdient een verloskundige als deze!
5/5

Anna

Fantastisch!
5/5

Ivo

Jasmijn ondersteunt ons op een super betrokken, relaxte én deskundige manier. Echte persoonlijke werkwijze; ze voelt mooi aan wat er nodig is in een gesprek!
5/5