Vaste gezicht als solist

Ik werk als solist, wat betekent dat ik altijd het vaste gezicht ben in de zwangerschap, maar ook tijdens de bevalling en daarna. Mijn benadering is vanuit een holistische, natuurlijke kijk op het leven. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en invloed op elkaar heeft. Daarnaast geloof ik in de kracht van de natuur, en dat het meestal goed is je daar vooral niet teveel mee te bemoeien. De oerkracht die vrijkomt tijdens een bevalling, is fantastisch! Hier ruimte aan geven, meebewegen en het laten gebeuren, is vaak alles wat je hoeft te doen.

"Een geboorte kan een enorm
transformerende, bekrachtigende
gebeurtenis zijn"

Ik neem maximaal 3 cliënten per maand aan, zodat ik veel tijd en aandacht voor jullie heb. Ik vind het belangrijk om deze tijd te investeren, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. Als we een vertrouwensband hebben opgebouwd, zal dit een positieve uitwerking hebben op de bevalling. Ik kan jullie op deze manier ook beter begeleiden op een manier die bij jullie past. Tijdens de bevalling zal ik continue begeleiding bieden, vanaf het moment dat jullie mij nodig hebben. Ook indien je onder zorg van de gynaecoloog zou komen, blijf ik bij jullie.

Tijdens consulten hebben we 30-60 minuten de tijd om uitgebreid over bepaalde onderwerpen te praten, of bijvoorbeeld oefeningen (Spinning Babies), een rebozomassage of visualisatie te doen. We kunnen vanuit jullie wensen kijken wat nodig is.

In het zeldzame geval dat ik niet naar jullie toe kan komen, heb ik een achterwacht regeling met een collega die dezelfde visie nastreeft: